Wie zijn wij?

Als clubje van 4 hebben wij, Jitske, Vivian, Frans en Paul, de stoute schoenen aangetrokken om een netwerk initiatief op te starten dat de intentie heeft om "itterse" mensen dichter bij elkaar te brengen. Het enthousiasme over het initiatief heeft inmiddels geleid tot uitbreiding van ons team. Anja en Wim zijn net zoals wij enthousiast geraakt over onze plannen en maken nu deel uit van ons team.

Jitske Michielsen-Breuls

Sinds 2010 woon ik in Itteren. Mijn man Pascal is hier geboren en samen met onze 4 jongens wonen we hier met veel plezier. Echter vond ik het in het begin lastig om contact te krijgen met mensen in de buurt. Door deze ervaring ben ik op het idee te gekomen om iets te willen betekenen voor de buurt. Met ItterAktief hoop ik in samenwerking met anderen het dorp meer momenten te mogen bieden om mensen elkaar te laten ontmoeten en te ondersteunen. 

contact:

jitske@itteraktief.nl

Contact

vivian@itteraktief.nl

Vivian Thewisse-Horssels

Hallo. De meeste mensen zullen me wel kennen. Ik ben Vivian Thewissen-Horssels Geboren en getogen in Itteren, getrouwd met Lei, moeder van Claire. Na korte tijd in België te hebben gewoond zijn we toch weer naar Itteren terug gekomen. Itteren ligt mij na aan het hart. Na het sluiten van de school is er in Itteren een gat gevallen. Kinderen gaan elders naar school en ouders ontmoeten elkaar niet meer automatisch op het schoolplein. Daarnaast is het winkelaanbod in Itteren zéér schaars dus ook daar ontmoeten mensen elkaar niet meer. Gevaar bestaat dat er geen band meer is met het dorp, met de mensen in het dorp. Ik hoop met ItterAktief mijn steentje bij te kunnen dragen aan een Itteren dat weer "leeft" en waar mensen met plezier wonen en leven.

 

Frans Falise

Frans Falise is mijn naam. Ik woon vanaf april 1971 in de Pater Alexanderstraat 28. Mijn vrouw en ik wonen graag in Itteren. We genieten van onze tuin, de omgeving, de vogels en de natuur. Ik ben nu al meer dan 10 jaar met pensioen. Een gedeelte van mijn vrije tijd besteed ik aan ItterAtief. Ik wil graag iets positiefs en sociaals bijdragen in mijn eigen woon omgeving. Verder ben ik bij de Dorpsraad en ben bestuurslid van De Aw Sjoal. Daar verzorg ik de technische zaken. In mijn werkzame leven was ik als teambegeleider werkzaam bij Xonar, een organisatie voor jeugdhulpverlening. Ik hoop dat ItterAktief bestaansrecht krijgt in Itteren en dat ik meer mensen leer kennen in ons dorp.

Contact

frans@itteraktief.nl

Contact

anja@itteraktief.nl

Anja Paradies

Ik ben Anja Paradies, 47 jaar. Samen met mijn man Edwin woon ik sinds 2013 in Itteren. Ik werk op Maasveld (een woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking) in Heugem. We zijn in Itteren terecht gekomen omdat we hier erg van de rust en ruimte genieten en omdat het “dorpse leven” waarin mensen elkaar kennen en helpen ons aanstaat. We zijn nog niet klaar met het restaureren en verbouwen van ons huis maar onze tuin is mijn grootste hobby. Misschien dat u mij kent van het kraampje op de stoep waar ik groente, fruit en bloemen uit onze tuin aanbied?